Sverigejakten - Gå igenom Sverige

Ett roligt sätt att tävla med och mot kollegorna

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi har fokuserad på att göra tjänsten så enkel som möjligt att använda. Alla kommer lätt igång!

SMIDIGT ADMINISTRATIONSVERKTYGMed vårt administrationsverktyg får du som tävlingsledare enkelt överblick över hur aktiva alla är, och kan skapa tävlingar för alla att delta i.

SVERIGEJAKTEN


All motion omvandlas till poäng, som används för att gå igenom Sverige. Gå från stad till stad, och testa dina kunskaper om dem!

TEAMWORK OCH TRÄNING

MotioMera gör det enkelt att dela upp arbetsplatsen i flera lag, och tävla mot varandra eller ihop som hela företaget.

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Sverigejakten - Testa din kunskap och tävla mot andra
Som deltagare rapporterar du träning samt vardagsmotion, så som antal steg. Varje sak du gör omvandlas till poäng, som för dig genom en virtuell rutt igenom Sverige. Alla deltagare väljer sin egna rutt, som kan vara från Ystad till Piteå, Stockholm till Göteborg eller mellan vilka städer som helst! För varje stad man passerar på vägen så får du reda på fakta om den, samt har även möjlighet att tävla i kunskap genom våra stadsquiz! Ju mer du vet desta fler pokaler får du - tävla inom bolaget vem som får flest, eller är först med att ha samlat alla!

Använd appen för att rapportera träning
För att göra det ännu smidigare så kan vår app automatiskt se hur många steg varje tävlande går dagligen. Detta eftersom de flesta moderna smartphones, vare sig android eller iPhone, har inbyggda
stegräknare. På detta sätt behöver deltagen inte ens rapportera stegen själv, utan appen vet det per automatik. Detta gör att personer blir mycket mer medvetna om hur mycket de faktiskt rör på sig, och motiveras till att gå de där extra metrarna, för att få lite mer poäng just den dagen. Som om det inte vore nog, kan vi även erbjuda att köpa till FitBit träningsarmband - för företag som är verkligen aktiva!

Det är Lätt och enkelt att komma igång
Att det ska vara enkelt och smidigt att använda tjänsten är fundamentalt för oss. Därför har vi gjort appen smidig och enkel att använda, och även lätt att registrera sin träning eller motion. Men det är inte bara tjänsten som ska vara smidig för alla på arbetet, utan även att administrera allt för den som är tävlingsledaren. Därför har vi en enkel webbtjänst med, där det går att se hur alla ligger till, och även göra egna friskvårdstävlingar inom förtaget, antingen på vecko- eller månadsbasis!

MotioMera appen är utformad så att alla enkelt kommer igång. Man börjar enkelt med att registrera sig och ange sitt företag, så kan man direkt sätta igång och rapportera träning. Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

loading...

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS