Vi gör stegtävlingar roliga!

Vår fokus på en bra och smidig stegtävling för företag är mycket uppskattad

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi vet att en av nyklarna till en bra stegräknartävling för företag är att det är lätt för alla att använda den. Hos oss räcker mobilen för att göra allt.

SMIDIGT ADMINISTRATIONSVERKTYGVi vet också att du som är tävlingsansvarig på bolaget lätt vill ha koll. Hos oss har du det i vårt webbaserad administrationsverktyg.

SVERIGEJAKTEN
 

Vi vet att alla inte motiveras av endast träning. Därför har vi kunskapquiz som låses upp genom vardagsmotion. Detta gör att fler tycker det är roligt!

TEAMWORK OCH TRÄNING

All form av träning räknas, och de som redan tränar mycket kan tävla mot de som inte tränar alls. Vårt unika men rättvisa poängsystem gör att alla känner sig duktigare.

Så blev vi på Söderhamn Eriksson frälsta! 
En dag i september hade vår koncernchef en information om tjänsten MotioMera. Detta blev sedan det stora samtalsämnet under de följande fem veckorna och det gjorde att vi peppades av varandra och motivationen ökade för varje dag som gick. Många av oss räknade bara steg, medan andra utövade olika former av motion så som cykling, stavgång, ridning, golfspel, tennis mm. Denna entusiasm gör att företaget anmält sig på nytt och kommer då att ta med alla våra systerföretag!”

- Annelie Karlsson, Söderhamn Eriksson i Mariannelund

Stegtävling i mobilen - enkelt och smidigt med app

För att aktivitetstävlingar ska vara kul på företag och arbetsplatser måste det vara lätt att vara med. Därför har vi sedan ett tag tillbaka full fokus på appen. Våra mobiltelefoner gör det jättelätt att alltid kunna registrera träning direkt efteråt. Utöver det har de flesta moderna mobiltelefoner även inbyggda stegräknare, vilket gör att deltagare inte ens behöver registrera sin vardagsmotion själva, utan det sker automatiskt! På detta sätt synliggörs det för många att de faktiskt redan rör på sig, ofta mer än vad man trodde! Ett enkelt sätt att få deltagare att känna att de gör bra ifrån sig, och få en bättre hälsa och motion.

Både stegräknare, träningsarmband och mobiltelefon

Vår tjänst ska både sporra för individuell motion och träning, så väl som ge en teambuilding effekt och något som för arbetsplatsen framåt. Genom att underlätta hur man registrerar träning kan alla på en arbetsplats vara med. Det finns traditionella stegräknare för de som tycker det är bekvämt, vi stödjer FitBit träningsarmband om man vill vara modern, och vi använder smarta funktioner i mobiltelefoner för att göra tränings registrering så lätt och enkel som möjligt. På detta sätt kan alla på en arbetsplats delta, utan att det känns obekvämt. Vi gör det roligare att aktivera sig inom företaget.

Motiomera - En stegtävling, det är lätt att komma igång

MotioMera appen är utformad så att alla enkelt kommer igång. Man börjar enkelt med att registrera sig och ange sitt företag, så kan man direkt sätta igång och rapportera träning. Varje träning ger poäng, och du går din enga individuella rutt i Sverigejakten. Varje träning tar dig en bit på vägen! 
 

Vårt mål är att skapa en bättre hälsa i samhället. Därför har vi gjort det så lätt som möjligt att komma igång, och så beroendeframkallande som möjligt (på ett bra sätt) att vara med. Vi vet att företag sparar mycket pengar på hälsosammare personal, och att få fler att använda sitt friskvårdsbidrag tror vi är bra. Därför kallar vi det inte bara stegtävling, utan friskvårdstävling.


loading...

Utöver stegtävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut

För företag som vill arbeta med ännu mer dedikerad med personalhälsa och att motivera anställda så har vi tagit fram vårt hälsoindex. Det är ett digitalt verktyg, som ger er överblick över vilken effekt era satsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt. Ett verktyg som gör skillnad på riktigt, och gör det möjligt att arbeta med
hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Vill du veta mer? Kontakta oss!