En modern stegräknartävling för företag

Vi gör det roligare för anställda att dra nytta av friskvård

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Med vårt upplägg är det väldigt enkelt och smidigt för alla anställda att rapportera sin träning. Varje gång ger även poäng, vilket håller motivationen uppe!

SMIDIGT ADMINVERKTYG

Med vårt enkla administrationsverktyg kan varje företag sätta sin egna stegtävlingar, på vecko- eller månadsbasis. Det är lätt att få en överblick över allas träning.

SVERIGEJAKTEN


All träning omvandlas till poäng, som du färdas genom din egna rutt på. Gå igenom alla Sveriges orter, och få en unik upplevelse! Det ger en kul tränings- och stegräknartävling för alla!

TEAMWORK OCH TRÄNING

Vår stegräknartävling gör det roligt att tävla inom företaget både som individ och som lag - antingen i avdelningar eller grupper.

Utöver stegräknartävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vill ni arbeta mer mer än bara stegräknartävlingar på ert företag, så har vi vårt Hälsoindex. Hälsoindexet gör det möjligt att få en komplett översikt över
företagsfriskvården -  och gör det möjligt att göra ett hälsobokslut. Detta gör det möjligt att löpande kunna se vilket effekt satsningar som görs har, vare sig det är tävlingar, föreläsningar om hälsa eller friskvårdsbidrag. Ett enkelt men kraftfullt sätt att fatta bättre beslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Stegräknartävlingen för företag som är kul att använda

På Motiomera registrerar ni hur mycket ni rör på er. Det gäller givetvis alla de steg ni tar, men också andra aktiviteter (golf, tennis, aerobics, skidor etc). Med vår omfattande omräkningstabell räknas alla andra motionsaktiviteter om till poäng och steg. Allt sätts in på det personliga träningskontot. Många väljer att använda vår stegräknare för att räkna sina steg, eftersom du enkelt hänger på dig den och den är med dig hela dagen. Men det går lika bra att vara med i stegräknartävlingen med appen - många smartphones har nuförtiden stegräknare inbyggda direkt!

Stegräknare, träningsarmband eller app

Med dagens teknik är det enklare än någonsin att ha koll på hur mycket man rör på sig. Moderna mobiltelefoner har ofta inbyggda stegräknare, som gör att man inte ens behöver öppna appen för att kunna registrera steg! Vi arbetar även med FitBit, som är det populäraste träningsarmbandet för företag, och gör det ännu enklare. Och för de som vill att alla ska kunna delta utan för hög kostnad har vi kvalitetssäkra och smidigare stegräknare, som enkelt fästs vid byxlinjen. På dessa sätt gör vi friskvårdstävlingar för bolag och företag roligare och mer engagerande än tidigare. Något vi är mycket nöjda med!

Det är lätt och enkelt att komma igång
MotioMera appen är utformad så att alla enkelt kommer igång. Man börjar enkelt med att registrera sig och ange sitt företag, så kan man direkt sätta igång och rapportera träning. Varje träning ger poäng.
 

I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng  med andra inom företaget. Varje vecka räknas seperat, så även om du är sjuk en vecka eller har svårt att hinna träna, kan du nästa vecka tävla på samma villkor igen! Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

Vill du veta mer? Kontakta oss!