Företagsfriskvård för alla

Vi arbetar för friskare arbetsplatser i Sverige

Kombinera föreläsning och råd med app och tävling

Vi arbetar med företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt. Genom att kombinera hälsoföreläsningar, tips och råd med digitala vertyg som tränigsappar för företag och vårt hälsoindex, kan vi erbjuda en lösning som ger långsiktiga effekter och gör skillnad - på riktigt. 

Vi vet att personer på en hälsosam arbetsplats gör ett bättre jobb. För att göra fler platser hälsosammare kombinerar vi att lära ut om hälsa- och friskvård, med vår egna app som håller motivationen uppe - i månader efter att vi satt igång. Vi tror att riktig förändring tar tid, och därför har vi utvecklat våra metoder för att möjliggöra detta, på bästa sätt. 

Enkelt och effektivt
 

Att få till ett bra resultat för alla på arbetsplatsen är viktigt. Vi arbetar därför med en metod som delas in i tre steg:

  1. Hälsocheck - Vi tar reda på hur alla på arbetsplatsen mår idag, för att ge bästa möjliga inputen. Sedan stämmer vi av det flera gånger, och kan ge er samma resultat som vid en medarbetarundersökning, men löpande.
  2. Motivation - Föreläsningar och samtal för att öka motivationen och förståelsen, samt enkla tips och knep för att leva ett friskare liv.
  3. Uppföljning och återkoppling - genom vår app går det att göra tävlingar och kontinuerlig uppföljning. Den håller motivationen uppe och gör att effekten blir synlig för andra. Utöver det får ni reda på Hälsoindexet hos er, och kan se vilka effekter era satsningar på friskvård har!

Kom igång med företagsfriskvård!

Vi gör det enkelt att få en mer hälsosam arbetsplats. Vi har hjälpt båda små och stora företag och arbetsplatser att skapa bättre resultat, få ner sjukfrånvaron och öka motivationen.  Vårt friskvårdsupplägg gör sig bra, bland annat för att:

  • Vi fokuserar på att anpassa tips och råd till varje arbetsplats för dess förutsättningar.
  • Vi har utvecklat appen och Hälsoindexet i samarbete med kunder, hälsoexperter och beteendevetare. De är gjorda för att vara enkla och smidiga att använda.
  • Hela upplägget är gjort för att vara motiverande för alla, speciellt de som inte tränar aktivt redan.


Med oss blir företagsfriskvård roligare och effektivare. Vill du veta mer eller har funderingar, kontakta oss! 

Vill du veta mer? Kontakta oss!