En roligare aktivitetstävling roligare aktivitetstävling för företag

Tävla mellan arbetskamrater om att vara mest aktiv

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi har gjort det väldigt lätt att registrera sina aktiviteter och motion.

SMIDIGT ADMINIVERKTYG
Du som är tävlingsledare ska enkelt få en överblick över allas aktiviteter och kunna hålla tävlingar.

DIGITALA TRÄNINGSPASS
Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING
Vi gör det enkelt att dela in företaget i mindre teams, och tävla mellan eller ihop med varandra.

Om mer än aktivitetstävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut!

Vill ni göra något mer långsiktigt än endast en aktivitetstävling? Då ska ni kolla in vårt hälsoindex. Med Hälsoindexet går det att kombinera
kontinuerliga medarbetarundersökningar med överblick över friskvårdssatsningar och dess effekter - sjukfrånvaron. Det ger en överblick som många saknar - och gör det möjligt att göra ett hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Smartphone som aktivitetsmätare - använd vår app för att registreramotion

Vi gör det enkelt att ha aktivitets- så väl som stegtävlingar där alla på arbetsplatsen deltar. Genom att både kunna tävla individuellt så väl som i lag, gör vi det så roligt och belönande som möjligt för alla. Dessutom genom att all registrering sker i en app, vare sig på Android eller iPhone, kan deltagarna registrera saker direkt efter träningspass. Att det är så smidigt som möjligt är viktigt tror vi, för att alla ska tycka det är roligt.

Vi gör tävlingar roligare

Vårt mål är att få så många som möjligt att röra på sig och dra nytta av företagens friskvårdsbidrag genom aktivitetstävlingar. Vi vill göra det beroendeframkallande att träna. Därför sätter vi fokus på att ge poäng för alla aktiviteter, och gör det möjligt att registrera all typ av träning - vore sig deltagaren springer, spelar innebandy, håller på med spinning eller dans. Allt räknas som aktiviteter och ger poäng, som kan jämföras med alla andra på arbetsplatsen. 
 

Det går också att kombinera appen med träningsarmband - för den riktigt moderna arbetsplatsen!

En aktivitetstävling utöver det vanliga 
Vårt fokus på att tävla både som enskild individ så väl som i lag och inom hela företaget, gör att detta är mer än bara en friskvårdstävling. Utöver att sporra till mer träning och motion, så är det även teambuilding och ett sätt att få bättre sammanhållning på arbetsplatsen. MotioMera är en högt uppskattad tjänst och aktivitetstävling.

I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng  med andra inom företaget. Varje vecka räknas seperat, så även om du är sjuk en vecka eller har svårt att hinna träna, kan du nästa vecka tävla på samma villkor igen! Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

Vill du veta mer? Kontakta oss!