Personalhälsa

Att arbeta med personalhälsa är inte alltid det enklaste, men en viktig byggsten i alla organisationer. Mår inte personalen bra presterar de sämre, vilket i sin tur påverkar resultatet. Att invistera i personalens hälsa är därför en viktig faktor vid långsiktighet och i skapandet av en hållbar organisation. Motiomera vill göra det enkelt för organisationer att bli en hälsosammare arbetsplats. Med oss blir arbetsplatsen roligare och mer effektiv, men farmför allt gör vi det enklare att arbeta med personalhälsa. 

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Det är lätt för alla att komma igång och rapportera träning och hur mycket du rör på sig.

TEAMWORK OCH TRÄNING


Du tävlar individuellt och i lag. Vårt mål är att alla ska tycka det är kul - inte bara de mest tävlingsinriktade! 

SVERIGEJAKTEN


Träning ger poäng, som tar dig genom din egna rutt inom Sverige. Ett kul sätt att öka motivationen!

SMIDIG ADMINISTRATION

Som administratör har du enkel överblick över allas aktiviteter och kan modifera lag och friskvårdstävlingar.

Skräddasy er egna tävlingsperiod eller delta i Motionskapen tillsammans med andra organisationer

Kontakta oss
Skicka en förfrågan eller kontakta oss direkt på telefon: 042-424 29 41 eller 0704-94 62 27
 

Lätt för alla företag och arbetsplatser att komma igång

Vi är stolta över att organisationer som använder träningsappen får betydligt fler av sina anställda att träna och röra på sig. Vi har utvecklat tjänsten och våra friskvårdstävlingar för att vara lätta och smidiga att använda - för alla. Medarbetare registrerar sin motion och träning genom appen eller för de som inte äger en smartphone registrerar sig genom vår webbportal här. För att skapa ett motiverande verktyg så tävlar alla medarbetare i olika lag och i den globala tävlingen, samt kan varje organisation skapa egna interna tävlingar. Vi har även något som kallas för Sverigejakten som innebär att träning och olika aktiviteter ger poäng, som sedan påverkar din egna färd igenom Sverige. Ett roligt sätt att motiovera sina anställda under motions- eller stegtävlingar.
 

Vi har utöver detta en rad olika hälsoinsatser som går att kombinera med en aktivitetstävling utifrån era behov

Pausgympa
Ett populärt alternativ är att hålla lätta träningspass på arbetsplatsen. Ni kan själva välja hur ofta ni vill ha passen och våra träningsexperter utformar program efter era behov. Möjlighet till paketerbjudande och mängdrabatt. 

Hälsoföreläsning
Kom igång på bästa sätt med er motionstävling och hälsoarbete med en inspirerande hälsoföreläsning som våra träningsexperter håller i.  Möjlighet till paketerbjudande om ni beställer det ihop med andra aktivieter.

Träningsarmband
Ett populärt sätt att motivera hela arbetsplatsen är att använda sig av träningsarmband.  Vi arbetar med FitBit, ett av de bäst ansedda märken när det kommer till moderna, och snygga, träningsarmband! 

Från 900kr/st 

Så här fungerar vår App


Motiomeras träningsapp för företag är utformad så att alla enkelt kan komma igång.
1. Registrering - alla börjar enkelt med att registrera sig och ange företaget. 
2. Nu har man en egen personlig profil
3. Det går att direkt sätta igång och rapportera aktivigeter. I alla moderna mobiltelefoner läser appen även av den inbyggda stegräknaren automatiskt. 
4. Varje träning ger poäng
5. I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng  med andra inom företaget. Du kan enkelt följa hela tävlingen i appen och hur det går får alla lag. 

För dig som inte har en smartphone
Har du ingen smartphone och därav inte kan ladda ner träningsappen kan du instället registrera dig på webben.